Ga naar hoofdinhoud

Toegangscontrole geregeld in één klik

  • Opent deuren
  • Alarmmonitoring
  • Mogelijkheid tot het toewijzen van privileges

Module Toegangscontrole

Als organisatie wilt u dat medewerkers, de bedrijfsinventaris en de handelsvoorraad veilig zijn. Dit is te realiseren door de bedrijfstoegangen te beheren met een toegangscontrolesysteem. De module Astrow ACCESS maakt het bovendien mogelijk om individuele privileges toe te kennen op basis van gebouwzones, het profiel van de gebruiker en het tijdstip.

Iedere medewerker krijgt een eigen informatiedrager. Dit kan in de vorm van een pas of een “druppel” of door middel van een vingerprintscan. De informatiedrager verleent toegang tot vooraf vastgestelde deuren en/of tourniquets. AstrowACCESS is beschikbaar als stand-alone oplossing, maar biedt de hoogste meerwaarde wanneer deze geïntegreerd wordt binnen onze Astrow tijdregistratie. De eenvoudige configuratie maakt schaalbaarheid mogelijk, dit zowel in de hoeveelheid toegangspunten als in de complexiteit van de opstelling.

Features

Opent deuren

Alarmmonitoring

Mogelijkheid tot het toewijzen van privileges

Instellen van tijdzones

Open deurtijden

Stand-alone of geïntegreerd met Astrow

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Dashboard

Beheer via PC

Verschillende toegangniveau's

Zie wie er aanwezig is

Laat medewerkers zelf uren boeken

Werk makkelijk vanaf je mobiel

Wij werken onder andere samen met

U regelt het met Astrow Web

Personeelsbeheer

Met Astrow Web beschikt u over alle relevante HR informatie rondom werknemers. Denk hierbij aan naam werknemer, badge nummer, afdeling en functiebeschrijving evenals persoonlijke informatie en details in verband met de verlofregeling.

Gebruikersrechten

De Astrow beheerder selecteert de werknemers die toegang krijgen tot de diverse modules van Astrow Web. Vervolgens kan de beheerder voor elke gebruiker een gebruikersnaam en password aanmaken en de individuele toegangsrechten definiëren.

Werkschema's

Werkschema’s bepalen met Astrow Web is kinderspel. U beslist wanneer uw mensen aanwezig moeten zijn, wanneer ze een pauze moeten nemen en welke maatregelen u wenst te nemen wanneer ze te laat komen of overuren maken.

Rapportages

Eenvoudige rapportages maken op basis van boekingen, gewerkte uren, overuren en afwezigheden. Eenmaal samengesteld kunnen deze rapporten later weer gebruikt worden.

Meer dan 1.000 organisaties werken al met Astrow Web tijdregistratie

Waaronder deze 4 organisaties. En daar zijn wij trots op!

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur antwoord

Back To Top