Ga naar hoofdinhoud

Diensten

Onze dienstverlening is gericht op het creëren van een systeem waarmee u efficiënt kunt werken. We streven ernaar om het systeem zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk te maken, zodat u de best mogelijke prestaties kunt leveren. In de praktijk betekent dit dat onze Sales Consultants doorvragen naar uw wensen totdat er een helder pakket aan eisen ontstaat en zij een zo passend mogelijk voorstel voor u kunnen maken. Het gehele verkooptraject ziet er doorgaans als volgt uit.

  • Sales Consultant bespreekt met uw wensen en mogelijkheden
  • De wensen worden vertaald in een offerte
  • U geeft goedkeuring aan de offerte
  • De Consultant verzorgt de implementatie van het systeem
  • De Consultant verzorgt een training voor gebruikers
  • De servicedesk verzorgt, indien u hiervoor kiest, de technische ondersteuning
  • De Consultant beheert desgewenst de applicatie

Implementaties

Zodra u besloten heeft Astrow Web bij ons aan te schaffen, neemt één van onze Consultants direct contact met u op. Onze Consultants zullen uw wensen inventariseren met behulp van een vragenlijst, waarna verdere afspraken gemaakt kunnen worden over de implementatie. Vervolgens zullen de Consultants van AvanTimes de afgesproken rekenformules invoeren in het systeem, waarna de implementatie kan plaatsvinden.

Training

De dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. AvanTimes is uw betrouwbare partner voor het implementeren, trainen en onderhouden van het systeem. Wij verzorgen een professionele en klantgerichte training bij u ter plaatse. U bepaalt welke medewerkers deze training moeten volgen en wij zorgen ervoor dat zij hier optimaal gebruik van kunnen maken. Daarnaast kunnen wij eventueel ook opfristrainingen verzorgen als u dat wenst. Onze Helpdesk staat u graag te woord tijdens kantooruren.

Vragen? Neem contact op.

Back To Top