Ga naar hoofdinhoud

Uw projecten geregeld in één klik

  • Efficiency dankzij een helder overzicht van de activiteiten van medewerkers
  • Beter inzicht met behulp van online rapportages
  • Compatibel met Android en iOS

Module Projecten

Met behulp van de module Projecten kunt u de activiteiten van uw medewerkers meten en zo uw efficiency verhogen. U kunt een project opsplitsen in verschillende deeltaken, waarmee uw medewerkers de tijd die ze aan elk van deze taken besteden bijhouden.

De geïntegreerde, volledig configureerbare rapportagetools helpen u bij het individueel beoordelen en aansturen van uw medewerkers. Uw medewerkers kunnen eenvoudig de tijd die ze aan een taak besteden bijhouden door aan het begin en eind ervan een boeking te maken. Managers kunnen taken eenvoudig aanmaken en aanpassen en hebben toegang tot de uitgebreide rapporteringstools van de Astrow Web software. Zo kunt u uw medewerkers inzicht geven in hun prestaties en hun productiviteit verhogen.

Features

Efficiency dankzij een helder overzicht van de activiteiten van medewerkers

Beter inzicht met behulp van online rapportages

Gebruiksvriendelijke interface

Compatibel met Android en iOS

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Dashboard

Beheer via PC

Verschillende toegangniveau's

Zie wie er aanwezig is

Laat medewerkers zelf uren boeken

Werk makkelijk vanaf je mobiel

Wij werken onder andere samen met

U regelt het met Astrow Web

Personeelsbeheer

Met Astrow Web beschikt u over alle relevante HR informatie rondom werknemers. Denk hierbij aan naam werknemer, badge nummer, afdeling en functiebeschrijving evenals persoonlijke informatie en details in verband met de verlofregeling.

Gebruikersrechten

De Astrow beheerder selecteert de werknemers die toegang krijgen tot de diverse modules van Astrow Web. Vervolgens kan de beheerder voor elke gebruiker een gebruikersnaam en password aanmaken en de individuele toegangsrechten definiëren.

Werkschema's

Werkschema’s bepalen met Astrow Web is kinderspel. U beslist wanneer uw mensen aanwezig moeten zijn, wanneer ze een pauze moeten nemen en welke maatregelen u wenst te nemen wanneer ze te laat komen of overuren maken.

Rapportages

Eenvoudige rapportages maken op basis van boekingen, gewerkte uren, overuren en afwezigheden. Eenmaal samengesteld kunnen deze rapporten later weer gebruikt worden.

Meer dan 1.000 organisaties werken al met Astrow Web tijdregistratie

Waaronder deze 4 organisaties. En daar zijn wij trots op!

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur antwoord

Back To Top