Ga naar hoofdinhoud

Bezettingsgraad monitor geregeld in één klik

  • Efficiënt monitoren van de bezettingsgraad van diverse locaties
  • Het bieden van een veilige, prettige en gezonde werkomgeving
  • Optimalisatie van kantoorruimte
Ontdek hoe u uw bedrijf kan versterken door het automatiseren van repetitieve taken zoals het registreren van gewerkte uren en het verwerken van lonen. Wij bieden u een oplossing die u de precisie en gebruiksvriendelijkheid biedt die nodig is om uw organisatie efficiënter te maken en u te helpen meer tijd te besteden aan het verbeteren van de ervaring van uw medewerkers.

Module Bezettingsgraad Monitor

De bezettingsgraad monitor is een webapplicatie die bedrijven helpt om de bezettingsgraad van hun werknemers te monitoren. De applicatie biedt een eenvoudige manier om de aanwezige werknemers binnen een organisatie in realtime te volgen. De module bezettingsgraad monitor helpt u bij het verhogen van de productiviteit, het verminderen van kosten en het verbeteren van de algehele operationele efficiency. De module is een waardevolle tool voor bedrijven die hun bezettingsgraad willen monitoren en verbeteren.

Met deze gebruiksvriendelijke module kan zelfs de toegang tot het bedrijf worden gecontroleerd door de medewerkers vooraf en ter plaatse te informeren.

Features

Efficiënt monitoren van de bezettingsgraad van diverse locaties

Het bieden van een veilige, prettige en gezonde werkomgeving

Optimalisatie van kantoorruimte

Kostenbesparing op kantoorruimte

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Dashboard

Beheer via PC

Verschillende toegangniveau's

Zie wie er aanwezig is

Laat medewerkers zelf uren boeken

Werk makkelijk vanaf je mobiel

Wij werken onder andere samen met

U regelt het met Astrow Web

Personeelsbeheer

Met Astrow Web beschikt u over alle relevante HR informatie rondom werknemers. Denk hierbij aan naam werknemer, badge nummer, afdeling en functiebeschrijving evenals persoonlijke informatie en details in verband met de verlofregeling.

Gebruikersrechten

De Astrow beheerder selecteert de werknemers die toegang krijgen tot de diverse modules van Astrow Web. Vervolgens kan de beheerder voor elke gebruiker een gebruikersnaam en password aanmaken en de individuele toegangsrechten definiëren.

Werkschema's

Werkschema’s bepalen met Astrow Web is kinderspel. U beslist wanneer uw mensen aanwezig moeten zijn, wanneer ze een pauze moeten nemen en welke maatregelen u wenst te nemen wanneer ze te laat komen of overuren maken.

Rapportages

Eenvoudige rapportages maken op basis van boekingen, gewerkte uren, overuren en afwezigheden. Eenmaal samengesteld kunnen deze rapporten later weer gebruikt worden.

Meer dan 1.000 organisaties werken al met Astrow Web tijdregistratie

Waaronder deze 4 organisaties. En daar zijn wij trots op!

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur antwoord

Back To Top