Ga naar hoofdinhoud

Tijdregistratie geregeld in één klik

  • Vermindering administratieve last binnen uw HR afdeling
  • Ook toegangelijk via de app
  • Gebruiksgemak met een intuïtieve interface
Ontdek hoe u uw bedrijf kan versterken door het automatiseren van repetitieve taken zoals het registreren van gewerkte uren en het verwerken van lonen. Wij bieden u een oplossing die u de precisie en gebruiksvriendelijkheid biedt die nodig is om uw organisatie efficiënter te maken en u te helpen meer tijd te besteden aan het verbeteren van de ervaring van uw medewerkers.

Module Tijdregistratie

Astrow Web is een flexibel en uitgebreid tijdregistratieplatform waarmee u eenvoudig boekingen kunt invoeren. Daarmee genereert u automatisch heldere berekeningen om uwtijd‘-gerelateerde informatie gestructureerd weer te geven. De dashboards zijn flexibel aan te passen naar uw wensen en met één klik genereert u duidelijke, gebruiksvriendelijke rapporten. Hoewel registratie de basis is, biedt Astrow Web een echt voordeel op het gebied van rapportage en verwerking.

Met de online Employee Self Service module kunnen medewerkers hun eigen tijd en afwezigheid beheren.

Features

Vermindering administratieve last binnen uw HR afdeling

Ook toegangelijk via de App

Gebruiksgemak met een intuïtieve interface

Maximale ROI door verhoogde efficiency

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Dashboard

Beheer via PC

Verschillende toegangniveau's

Zie wie er aanwezig is

Laat medewerkers zelf uren boeken

Werk makkelijk vanaf je mobiel

Wij werken onder andere samen met

U regelt het met Astrow Web

Personeelsbeheer

Met Astrow Web beschikt u over alle relevante HR informatie rondom werknemers. Denk hierbij aan naam werknemer, badge nummer, afdeling en functiebeschrijving evenals persoonlijke informatie en details in verband met de verlofregeling.

Gebruikersrechten

De Astrow beheerder selecteert de werknemers die toegang krijgen tot de diverse modules van Astrow Web. Vervolgens kan de beheerder voor elke gebruiker een gebruikersnaam en password aanmaken en de individuele toegangsrechten definiëren.

Werkschema's

Werkschema’s bepalen met Astrow Web is kinderspel. U beslist wanneer uw mensen aanwezig moeten zijn, wanneer ze een pauze moeten nemen en welke maatregelen u wenst te nemen wanneer ze te laat komen of overuren maken.

Rapportages

Eenvoudige rapportages maken op basis van boekingen, gewerkte uren, overuren en afwezigheden. Eenmaal samengesteld kunnen deze rapporten later weer gebruikt worden.

Meer dan 1.000 organisaties werken al met Astrow Web tijdregistratie

Waaronder deze 4 organisaties. En daar zijn wij trots op!

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur antwoord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top