Ga naar hoofdinhoud

Tijdregistratie geregeld in één klik

  • Alles in één overzicht
  • Medewerkers zelf uren laten boeken
  • Creëer in een handomdraai werkschema´serface
Ontdek hoe u uw bedrijf kan versterken door het automatiseren van repetitieve taken zoals het registreren van gewerkte uren en het verwerken van lonen. Wij bieden u een oplossing die u de precisie en gebruiksvriendelijkheid biedt die nodig is om uw organisatie efficiënter te maken en u te helpen meer tijd te besteden aan het verbeteren van de ervaring van uw medewerkers.

Softwaresystemen

Ontdek hoe Astrow‘s Softwaresysteem uw organisatie kan helpen te transformeren door het tijdregistratieproces te optimaliseren! Onze App met GPSfunctie en terminalmogelijkheid maakt het registreren eenvoudig en efficiënt.

Medewerkers kunnen ervoor kiezen om informatie over hun werk, project of taak, verlof of afwezigheid te registreren. De verzamelde gegevens worden vervolgens verwerkt en gebruikt om rapporten te genereren die de prestaties van de medewerker weergeven. Met deze informatie kunt u de arbeidsproductiviteit monitoren, de werkuren controleren en ervoor zorgen dat medewerkers betaald krijgen voor hun werkuren.

Laat Astrow uw organisatie helpen te transformeren door het tijdregistratieproces te verbeteren met onze innovatieve en flexibele software oplossingen.

Zie de mogelijkheden van Astrow Web

Dashboard

Beheer via PC

Verschillende toegangniveau's

Zie wie er aanwezig is

Laat medewerkers zelf uren boeken

Werk makkelijk vanaf je mobiel

Wij werken onder andere samen met

U regelt het met Astrow Web

Personeelsbeheer

Met Astrow Web beschikt u over alle relevante HR informatie rondom werknemers. Denk hierbij aan naam werknemer, badge nummer, afdeling en functiebeschrijving evenals persoonlijke informatie en details in verband met de verlofregeling.

Gebruikersrechten

De Astrow beheerder selecteert de werknemers die toegang krijgen tot de diverse modules van Astrow Web. Vervolgens kan de beheerder voor elke gebruiker een gebruikersnaam en password aanmaken en de individuele toegangsrechten definiëren.

Werkschema's

Werkschema’s bepalen met Astrow Web is kinderspel. U beslist wanneer uw mensen aanwezig moeten zijn, wanneer ze een pauze moeten nemen en welke maatregelen u wenst te nemen wanneer ze te laat komen of overuren maken.

Rapportages

Eenvoudige rapportages maken op basis van boekingen, gewerkte uren, overuren en afwezigheden. Eenmaal samengesteld kunnen deze rapporten later weer gebruikt worden.

Meer dan 4.000 organisaties werken al met Astrow Web tijdregistratie

Waaronder deze 4 organisaties. En daar zijn wij trots op!

Stuur ons een e-mail en u heeft binnen 48 uur antwoord

Back To Top